søndag den 16. maj 2010

Dejlige resultater

Stort tillykke til Gitte og Zig-zag (Gjerulff Love Me Tender), som er en hvalp efter Ally og Elvis, han har været til lydighedsprøve i LP 1, og fik 175 point, ud af 180 mulige, det er bare så flot. Han fyldte 1 år den 24. februar, vi er nogle meget stolte opdrættere :)

Doobi er i dag udtaget til Fælles DM. Jeg synes det er flot hun har formået få dem på 3 stævner. Det viser bare hvor rutineret hun er ved at være, hun har ikke trænet rigtigt siden januar, og startede stævne (uden at være trænet op til det) i Albertslund den 24-25 April. Vi har trænet lidt styrke øvelser, og balance på bold. Men det er desværre begrænset, hvor meget man kan træne, når det er poterne den er gal med. Men jeg er stolt af min hund, som har formået at kunne holde rutinen, og fået sine 2 udtagelser i agility ud af 2 løb, og 2udtagelser i spring ud af 3 løb. Hun fik den første agility i Albertslund, 25. april. Den sidste fik hun i går i Viby. Den første spring fik hun i Viby i går, og den sidste i dag. Fremover vil jeg bruge mine åbne klasser til at træne i, og give mig god tid på felterne, ind til de sidder i lige i skabet igen :)

Stort tillykke til Mahmoud og Lion, som i går vandt spring 2 i DcH, og fik en pind i bogen. Lige ledes vandt han spring åben i dag, og var også fejlfri i ag åben, så han har nu 1 ag og 1 spring udtagelse til både fælles-dm og DcH-dm, efter denne weekends løb.

Lige ledes tillykke til Jeanett og Knopppers, som var i Viby DKK i går, og løb et pisse flot ag åen, men fik desværre fejl slalom indgang, men rigtig flot løb! I dag til DcH stævne, havde han hurtigste tid i ag 1, men desværre en nedrivning.. Der er store forvanlinger på vej, og det går bedre og bedre med vores turbo par :)

Helle fik i sidste weekend i Hvalsø, 1 agility og 1 spring udtagelse til fælles dm, med både Ally og Merci, i går fik hun 1 agility udtagelse med begge hunde til DcH DM, og blev nr. 1 med Ally og nr. 2 med Merci. Merci blev i går nr. 2 i spring 2, og fik en pind, kun slået af hendes bror Lion. I dag vandt hun ag 2 og fik en pind. Ally vandt i går ag 3 og i dag spring 3.

Finn vandt i går spring 3, og i dag agility åben med bugsy, og fik en udtagelse til både fælles dm og DcH dm. Han blev nr. 4 i spring åben, men desværre ingen udtagelse, da der var nedrivning.