torsdag den 21. januar 2010

Stævne i Sverige.

For laang tid siden snakkede Lene om at hun gerne ville til sverige og løbe, og udstille de små blå... Det endte dog desværre med at de små blå måtte blive hjemme, og kun de sorte kom med.... Det var nok en meget god beslutning, da weekenden var stressende nok med en hund..
Da jeg havde haft nattevagt fra torsdag til fredag, havde jeg fået lov til at sove lidt inden jeg skulle køre nord på.. Så jeg nåede lige 2 timers søvn, og kl halv 1 gik køreturen til Hørsholm, hvor jeg skulle hente Christine, og mødes med Lene og Pia. Vi kørte kl 3 mod færgen, og hele turen gik ganske nemt, selvom vi ikke havde spået det hjemmefra, med 4 blondiner på tur.... Selvom Christine nu er mørk håret, kan alle jo huske hendes rigtige farve :D
Göteborg var ikke lige sådan til at finde rundt i, men til sidst fandt vi hen til Messan, hvor vi skulle mødes med en, der skulle give Lene et startnr.... Troede vi... Det viste sig han var taget hjem..? Så stod vi der og havde spildt en time på ingen ting.. Vi kunne hverken komme af med bure eller tasker, så det skulle slæbes ind i morgen tidlig..
Vi fandt hurtigt vores hotel, og pakkede ud.... Jeg var overraskende ikke særlig træt, men vi var alle enige om at vi blev på hotellet og spiste, det fortrød vi dog hurtigt... Der var ikke det store udvalg, og selvom vi næsten alle sammen valgte forskellige retter, var der ingen som var tilfredse... ØV!
Christine og jeg gik en kort aften tur, da Doobis poter er meget følsomme, og hun hurtigt trækker på dem pga. af saltet.. Vi gik i seng da vi kom op, men så snakkede vi selvfølgelig!!
Det blev alt for sent, og jeg var MEGET træt næste morgen....
Doobi var dog heller ikke for frisk, så dagen tegnede ikke super godt. Men vi kom da afsted, lidt for sent, men vi nåede det da lige.... Der var, som forudset, problemer med lenes startnr. som også var hendes indgangsbillet, øv endnu en dårlig start... Men det kom til sidst i orden, og vi skulle skynde os at flytte biler, da de allerede havde holdt for længe et forkert sted... Så ud igen, og finde et parkeringshus tæt på... KAOS, for da vi endelig fandt et, måtte man kun holde der i 2 timer.. Vi er heldigvis kvinder, så vi valgte bare at stoppe en tilfældig, for at spørge hvad vi så gjorde.... Vi fik så et hjørne hvor vi måtte holde hele dagen, mod 5 sek kr i timen... Vi havde bare ingen mønter.? Men den fremmede var så sød at give os nogle, så vi kunne holde der til halv 2...
Endelig kom der lidt ro på, og vi kunne vente til det blev mellems tur...
Vi startede med spring 3. Jeg var spændt på Doobis poter, da hun ikke gik så godt uden for. Hun havde sko på forpoterne, men ikke bag på.... Doobi har aldrig løbet super godt på gulvtæppe, da hun bruger sine klør dtil at sætte af med, og det er jo ikke til at gøre på gulvtæppe.... Så havde ikke de store forventninger til weekenden, andet hyggeligt samværd og noget sjov agility...

Men det gik over alt forventning, og hun stod fint fast på gulvtæppet selv i første løb, og hun river ikke ned :D DYGTIG HUND!!
Det er et fint løb, dog med en stor bue på vej hen til slalommen, men hun får rettet sig godt ind.... Vi var fejlfrie, og synes det var et ganske udemærket løb t starte ud med..


Vi endte på en 4. plads, og fik det svenske spring cert. :)
Næste løb var agility.. Da vi så Johanna bygge den, var vi ved at pakke sammen og køre hjem.. Den var simpelthen for mærkelig, 7 spring på banen, og tunnel 6 gange... Hele vejen til Sverige, for at løbe Johannas bane.... Men vi måtte jo gå ind og gi den gas, for jeg havde væddemål med dem hjemme i Danmark om jeg kunne gøre det igen... Og det kunne jeg da selvfølgelig, tog også det svenske cert i agility, og blev SVENSK CHAMPION i agility :D

Det var ikke et kønt løb, og det kostede mig også første pladsen... Jeg prøvede en ny start, som jeg har trænet inden jeg tog af sted, og den fungerede super. Mit første problem opstår ved a'et, jeg kan mærke hun er meget tændt, og forudser hun vil springe feltet hvis jeg løber forbi hende... Vælger derfor at blive tilbage, og skifte bagved tunnellen... Det gør så bare at jeg slet ikk når ned og lave skift til den næste tunnel, og hun får en kæmpe bue.... Indgangen til slalommen var super, men hun tror efterfølgende at hun skal uden om pælen, som hun også gjorde i spring løbet. Jeg får heldigvis lige nået at dreje hende op på vippen... Fra den lige tunnel, og til den buede får jeg givet hende alt for meget plads, i det jeg bliver ved med at bakke, og hun får igen en stor bue.. Det hjælper så heller ikke at jeg skvatter i nummerskilten og er ved at vælte... Men jeg kommer videre, og resten kører så fint.. Tager dog lige stolpen til hjælp endnu en gang, inden jeg løber videre.. :) Hun har et fint o hurtigt balance felt, så det var et okay løb.Jeg får en 2. plads i dette løb.
Man var godt brugt efter en hel dag i en larmende hal, og vi var trætte men tilfredse da vi kørte til hotellet...


et var rigtig dejligt at have den "rigtige" Doobi tilbage igen.. Følte ikke hun var sig selv til NM, men er glad for hun igen er tilbage :) Hun er bare top sej!
Jeg smurte hendes poter godt ind om aftenen, og hun fik sko på. Synes de så ømme ud, selvom hun gik fint på dem.....
Vi kørte lørdag aften på McD i stedet for, og fik noget hurtigt og nem mad..
Søndag var en spændende dag, jeg glædede mig til at se om vi kunne fortsætte succesen... Vi lagde ud med agility 3, og løb et kanont løb, lige ind til flyvet.... Øv, jeg kalder for hårdt, og hun river den sidste... Hun får et fint felt på a'et, men jeg vælger at sætte hende tilbage, da hun går på min bevægelse i stedet for mit okay. Jeg synes hun gik mærkeligt da hun kom ud... Og jeg brugte lang tid på at lade hende gå frem og tilbage og studere hende..

Jeg endte med at trække hende fra springløbet, og hun var færdig for denne weekend.. Stakkels hund, hendes poter var helt ødelagte, men hunelsker agility så højt, at der intet var at se når hun fik lov at løbe.. Men bagefter var det slemt....
Nu her 2 uger efter, har hun stadig problemer, selvom vi smøre hende hver dag.. GID DEN DUMME SNE SNART KUNNE FORSVINDE!

Vi kørte efter Christine havde løbet, og skyndte os hjem... Desværre var Vantore sneet inde så jeg kunne ikke komme hjem... Kørte derfor forbi Ringsted og fik lov til at låne en seng natten over :)

Natasha Gjerulff Jensen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar