fredag den 12. februar 2010

Øv, synes ikke de svenske certer var det værd :(

Siden vores tur til My Dog i januar, har Doobis poter været helt ødelagte. Jeg trak hende fra hendes sidste løb om søndagen, fordi huden på hendes poter var vøk flere steder. Der var rødt kød at se flere steder... En kombination af salt og gulvtæppe har gjort at hendes vabler blev revet op, og der er stadig ikke kommet rigtig hud på :(
Jeg synes snart vi har prøvet alt. Fra da hun kom hjem, har vi smurt det med potevoks og noget andet rensende creme. Men hun blev ved med at bide sig, og hver gang der om en hinde af ny hud, bed hun det af :( Det var ikke nemt. Vi købte to ekstra sko, så hun havde på alle 4. Hun havde sko på hele tiden, og lige meget hvor meget vi smurte, så så det ikke ud til at blive bedre.
Hun har haft en dårlig vane før hen med at bide og slikke fødder, men det ændrede sig da vi skiftede fodder, så vi troede det havde været en allergisk reaktion der havde været problemet. Men nu gør hun det igen.
Vi begyndte at smøre med tropepalmeolie, som er en meget fed creme, som er vandafvisende. Men det hjalp heller ikke. Vi har også prøvet at give hende nylonstrømper på, så fødderne kunne få lidt luft, men dem pillede hun af nemt. Selvom hendes fødder ikke er meget røde mellem trædepuderne, så er vi begyndt at dyppe hende poter i en atamon blanding, hvis det skulle være svamp. Lige ledes bliver hun smurt med zink slave og aloevera cremer, og går med strømper (som hun ikke kan pille af, men stadig ånde i), og skærm i håb om at bryde hendes dårlige vane.. Hun er blevet snu, i staten kunne man vågne om natten ved at hun bed sig. Men nu kan hun ligge og bidde sig, uden at man hører det, selvom hun er lige ved siden af.Vi har nu også købt E-vitaminer, som hun får hver dag, i håb om at det kunne hjælpe.. Der er kommet en lille tynd hinde af hud på nu, men får hun chancen, så er det gnasket væk. Det er sket flere gange, at hun har ødelagt det for sig selv :( Det er så synd at det ikke snart kan gå i orden.. Selvom hun affinder sig med at blive pillet ved hele tiden, så er det ikke noget hun nyder altid..
Vi er ved at løbe tør for gode idéer, og hvis der er nogen som ligger inde med en mirakel kur, så må i gerne sige til!!
Det er synd for min lille hund!

Natasha Gjerulff Jensen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar