søndag den 25. april 2010

Doobi

Som mange efterhånden ved har jeg haft problemer med Doobi´s poter siden 11. januar. Tak for alle gode råd, og jeres hjælp, selvom der desværre ikke har været noget der hjalp. Lige meget hvad vi gjorde for at hjælpe hende, bed hun sine poter. Det passede altid sammen med at de var begyndt at se fine ud, og jeg fik håb, og så en time efter så var de fyldt med åbne sår igen. Vi har vadet ud og ind hos dyrlægen mange gange, og de har heller ikke været i stand til at hjælpe os. Stakkels stakkels Doobi.

Jeg ville helst ikke sætte hende igennem alle de test som dyrlægen foreslog, så jeg håbede virkelig snart på et mirakel.
Eftersom intet så ud til at virke drog vi til andre midler, vi ville prøve nogle alternative metoder, og jeg kontaktede derfor Ann-Jeanita. Hun har hjulpet andre som jeg kender, og jeg håbede på hun også kunne hjæple Doobi.

Selvom jeg ikke kendte hende så godt, og hun heller ikke kendte Doobi, synes jeg at det var forsøget værd. Ann-Jeanita fik de spørgsmål jeg ønskede svar på, og plus lidt ekstra :) Heldigvis fik jeg af vide at Doobi ikke ønskede flere dyrlægebesøg, og hellere ville have sår over det hele end flere test. Så har jeg det bedre med min egen beslutning.
Jeg blev gjort opmærksom på noget jeg egentlig godt vidste: Hun er min hund, og ønsker helst at have mig for sig selv. Så måske kan det have stresset hende lidt at der er kommet end ny hund ind som tager lidt af min opmærksomhed.
Jeg har forsøg at rede bod på dette, ved at have tid til dem begge hver for sig, istedet for at lave den nemme løsning, altid have dem med begge to på én gang.
AJ foreslog nogle spormineraler til at opbygge hendes immunforsvar, hvilket vi er gået i gang med nu. Når Doobi har været på denne kur i 3 uger, går vi over til at give hende flydende aloe vera og echinaforce. Vi har også, med AJ's anbefaling, haft Doobi igennem en kinesiologi-test, og fundet ud af at Doobi ikke må få de to slags foder, som vi hidtil har fodret med. Ligeledes skal vi undgå kød, lam og korn. Men tilgengæld skal hun have en masse fisk og olier. Vi skiftede foder med det samme til Royal Canin hyperallergifoder, og skal fodre med det i 2 måneder, for at se en bedring.
AJ var på i weekenden, og Doobi har ikke bidt sig siden søndag, og hun var til kinesiolog mandag, og trænede en smule onsdag.

Jeg ved ikke om jeg tror på de alternative metoder eller ej, men det gode ved det er at man ikke behøver tro på det for at det virker, og jeg er villig til at prøve næsten alt, bare min lille hund får det godt igen. Om det er et tilfælde eller ej, at hun allerede virker til at have det bedre, ved jeg ikke, men én ting er sikkert, hvad AJ sagde har helt sikkert ændret lidt i min måde at have hundene på. Og det er rart at få svar på nogle ting, man faktisk ikke troede var muligt at få svar på.
Hvis Doobi virkelig er i bedring, tror jeg nemt jeg kan overtales til at der er mere i verden, end man egentlig tror. Meen, lidt skeptisk er man vel altid af natur :)

Man bliver overrasket hver dag, og jeg blev meget positivt overrasket over så meget Ann-Jeanita gik ind for at hjælpe mig og Doobi, på trods af hun ikke kendte os. Jeg synes det er fantastisk at man i denne tid, kan blive overrasket over venligheden i folk, og jeg kan kun stærkt anbefale AJ, hvis der er spørgsmål man ønsker svar på, men som ikke virker muligt... Stort tak til dig!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar