torsdag den 13. januar 2011

Velkommen til Quickly :)

Vi havde gået et stykke tid og overvejet om vi skulle købe en ny avlstæve hjem, da vi har trukket Ally, og har valgt ikke at vil bruge Merci pga. af hendes temperament. Vi kontaktede dem i Danmark, som vi følte var interessante, og var indstillet på at ville vente til den rette hvalp kom. Det gjorde vi så også, den rette hvalp blev bare født i Tyskland, fandt vi ud af:)
Vi var meget kede af ikke at kunne burge Zac på Ally, da vi følte det kunne have været en super kombination, og Zac han er bare for lækker :) (ligesom hans afkom her i DK, vi også har mødt) Og da vi så fandt kuldet hos kennel Devon's Dark, med Genna og Zac, var vi nødt til at undersøge det nærmere. Til at starte med var det kun pga. Zac vi var interesseret i kuldet, men Genna viste sig at være en rigtig lækker tæve, med gode og sunde gener bag sig! Hun har en del ISDS linier bag sig, hvilket vi godt kan lide!
Vi havde også fornøjelsen af at møde andre hunde i familie med Genna på kennelen, der i blandt hende mor. Genna (og de andre familiemedlemmer) er meget glade og kontaktsyge hunde :) For selvfølgelig er hvalpe søde når man kommer ned og ser dem, men vi var rigtig glade for det indtryk Genna gav os!
Lena kom også den dag vi var der, og havde taget Zac med, så vi også kunne hilse på ham. Hun var også enig i at nr. 5 var lækker. Men hun lignede også Zac mest :P

Quick 8 uger Zac 5 uger :)

Da vi kom for at hente Quick kom alle hvalpene springene op af hegnet og ville kæles, quick var lige vågnet og stadig lidt træt. Men hun holdt ud de 1½ time vi var der, selvom de andre sov, og ville blive ved med at lege :)

Hun startede med at pive og skrige den første halve time i bilen :/ Eller det vil sige når hun lige fik øje på noget spændende, så kunne hun godt lige være stille et par minutter mens hun undersøgte det. Men så startede det igen... Og vi som håbede hun ville sove hele vejen hjem, nu hvor hun havde været så vågen på kennelen.. Men men, efter en halv time sagde hun ikke mere, og klarede også færgeturen super flot, hun fik lært sit :)

Hun havde en hel flok at hilse på da hun kom hjem :) Det gik også glimrende.

Se 3.20 inde i filmen :)

Dagen efter lignede hun en der havde boet her hele hendes liv :)

Videoerne er kl 1 om natten, hun vågnede lige :)

Hun er også præsenteret for indkald på spring :)

Hun ligner sin far meget, for hun har det også med at sætte lyd på hvis hun stresser lidt op, allerede nu :) Det bekymre Mor lidt :P
Hun er ikke som min Cider og springer hovedløst ud i alt, men hun ser det lige an, men efter 1. min eller 2. så hun lige så tosset som sheltierne. Det første stykke tid har hun også gået mere sammen med dem, og mig, så mor ikke får "ødelagt" (læs gjort morpattet og forsigtige) som hendes tidligere hunde. Og hun er allerede ved at tillære sig alle deres dejlige vaner, lige fra at hoppe glad op til folk, ligge og putte, til at gø når de leger :P

Vi håber selvfølgelig for hendes skyld, at alt det sundhedsmæssige er i orden, men vi ville også rigtig gerne have hende med i avlen :) Men først og fremmest skal hun trænes op til at blive en agility stjerne :)

Se flere billeder på http://picasaweb.google.com/MikDooPri :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar