tirsdag den 1. november 2011

Dejlige træninger :)

Jeg har ikke været så god til at få opdateret min blog på det sidste.. Jeg har fået lagt nogle trænings-videoer på facebook, men så får jeg "brok" fra dem som ikke er på facebook :P Så nu vil jeg lige sørge for at få lagt mine trænings videoer ind fra Oktober :)

Den. 21. oktober var jeg hjemme ved Peter og Julie, og Peter forsøgte at træne med hende.. Jeg havde indtrykket af hun var lidt "morpattet", og så har jeg fået Jeanett og Julie til at træne lidt med hende, og det har fungeret fint, så måske var det bare mig.. Men men, nu viste problemet sig.. Cider havde mere tavlt med at skulle charmere sig ind, end at løbe agility.. Hun var i starten af sin løbetid, og ville pludselig heller ikke legetøjet, så Peter måtte træne med godbidder, som heller ikke er så optimalt.. Cider kan nemlig løbe så fokuseret på hånden med godbid i, kan hun kan løbe ind i en forhindring, for ikke at miste blikket på godbidden, for tænk nu hvis den forsvandt i mellem tiden... Lille fjollede hund.. Men de havde super kontakt :)
Der skal dog nok lidt flere træninger til, og en masse ros og glæde :D Og så skal jeg nok ikke være i nærheden..


Den 21. oktober var jeg hjemme ved mine forældre. Og min mor havde fundet en bane på agilitycourses.dk, som hende og Jeanett havde sat op og ville prøve at løbe.. Da hun så senere ville finde den igen, og fortælle mig om den. Både Jeanett og min mor synes nemlig det var en bane lige for mig, som jeg skulle prøve at løse,.. Men så fandt hun ud af det faktisk var mig som har tegnet den :P Lidt sjovt synes jeg :) Det er en bane jeg har tegnet til Time Elman, da hun gerne ville have en sektion, hvor man skulle have balancen mange gange..
Forskellen på den tegnede bane, og den jeg løber, er at den ene tunnel er byttet ud med et A, da vi kun har en tunnel.

Men jeg ville da gerne bevise den sagtens kunne løses :D Så jeg tog Primadonna ud :)
Man skal over balancen 4 gange, så der var rig mulighed for at få trænet feltet :) Jeg får dog dummet mig selv ved 1. gange at sige "frem frem frem...." og glemme at sige felt... Så hun måtte egentlig gerne løbe af... selvom hun egentlig ikke har løbefelt mere..... Og nu vidste jeg problemet kom, for hun kan ikke tåle at få foræret en lillefinger, så tager hun hele OVERkroppen! Så en gang hun snyder et felt, så det helt sikkert også næste gang... Og selvom jeg siger felt flere gange til hende hen over, så kan jeg bare se på hende hun ikke havde tænkt sig at stoppe....og nej, det gjorde den heller ikke, den lille rod!
Men tilgengæld er resten af hendes felter perfekte :D Stakkels lille Prima, for ider havde lige glemt hvad en bliv betød... Så hun drillede lidt i starten... Og Quickly er først i gang med at lære at være dækket af når vi andre løber.. så hun er også på banen en gang i mellem :) Men ja, Prima er faktisk ret lige glad :P
Se banen her:


Men så tænkte jeg..... Ahr, den burde Cider da også kunne løbe ;) Så hende prøvede jeg også lige på den... Har ikke helt fundet den bedste løsning til Cider med balancen, men her har hun stop felt..
Jeg træner også indkald og fremadsendelse, hvor hun skal lære hvilken side af en spring man skla tage..


Quickly trænede også indkald, fremadsendelsen, og lidt handling :)


Den 22. oktober havde vi fælles træning ude i klubben, og jeg synes selv jeg havde fået lavet en god sektion :) God afstand mellem forhindringerne, som så blev til tæt handling :)


Cider løb den også :)


Den 23. oktober lavede jeg en ny bane ude i haven, som jeg trænede på med både Prima og Cider :)
Og så seje de begge to var :DDen 29. oktober skulle jeg afholde kursus, og jeg bad min mor løbe banen igennem om fredagen, for at teste om den var enten for nem eller svær...
Merci:


Jeg har klippet en video sammen af holdet om lørdagen, de var så seje :D


Min søde kusine Jeanett og seje Gjerulff Knoppers Delight


Om aftenen løb jeg den også igennem med Prima og Cider :)
Jeg løb den i sektioner, og fik filmet den sektions vis... Den var ret svær, og jeg ville gerne have hver enkelt vending til at være perfekt, i stedet for bare at komme igennem den, med for store buer og panik redninger.. Så jeg løb den i sektioner, men til sidst fandt jeg ud af at sætte filmene sammen til en bane, det synes jeg blev meget godt :) Så først er alle sektionerne, og til sidst er de bedste klip sat sammen til en hel bane :)Søndag den 30. oktober valgte jeg at træne nogle af de ting som kræver gentagelser gentagelser gentagelser.... Så Cider fik trænet slalom, og løbefelt på a'et.. Jeg ligger meget vægt på at Ciders slalom bliver selvstændig, og at jeg kan skifte bagved, uden hun forvirre sig... For det har altid været Doobis problem, og jeg stoler stadig ikke helt på Prima på det område.. Og der kommer flere og flere baner, hvor man skal skifte bagved, og at det kan være en fordel at de kan tage slalommen færdig selv, og man kan trække fra.. Så det træner jeg en del :) Jeg har dog stadig buer på i start og slut, for at støtte hende...
Hendes løbe a har været lidt sværre at få til at sidde, end på Prima.. Men deres løbemønster er også meget specielt.. Prima er lidt tungere end Cider, og når Prima hopper fra toppen, kan hun godt selv mærke at det ikke er helt optimalt, og vælger selv hellere at løbe hele vejen ned... Hvor Cider sagtens kan springe højt fra og lande som en sylfide, og have svært ved at se hvorfor man skulle løbe hele ned, når det andet er hurtigere.... Så jeg har måtte have buen på meget længere, som hun har været nødt til at løb neden under, end det var nødtvendigt med Prima.. Fik fik 10 ud af 11, 5/5 med bue, og 5/6 uden bue, så det begynder at ligen noget :)


Mange i lille klasse har efterhånden løbefelter.. Jeg har prøvet flere gange at få løbefelt på balancen med Prima, men det fungere ikke rigtigt desværre.. hun tager for lange skridt, og selvom hun ikke ligner en der vil springe feltet, så passer hendes løbemønster sådan, at hun lige præcis springer over... Hvis jeg er ved siden af hende på feltet, så tager hun et smukt løbefelt.. Men er hun lidt foran mig, og får feltet, så kommer problemet efter følgende, hun er nemlig ikke så styrbar på afstand, for hun finder hurtigt sine egne veje, hvis jeg ikke er hurtig nok.. Så derfor forsøger jeg nu at optimere vores stopfelt, ved at have en hurtig realise, men et sikkert felt, hvor hun er mere styrbar :) Så jeg træner også at hun kan løbe frem selv når jeg er bagved, og at at jeg kan løbe forbi, og hun stadig bliver..
Tilgengæld er Primas A perfekt, har aldrig haft fejl på det, men nu træner vi skarpe drej efter :)


Dejlige træninger :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar