mandag den 22. november 2010

Ghetto startet konkurrence

Vi var alle meget spændte på Ghettos konkurrence debut. Han er ikke en hund som springer hovedløs ud i alt, men tænker sig derimod godt om inden, hvilket jo egentlig er meget klogt.
Han er blevet en rigtig skrapsak når vi træner hjemme i haven, og efter han skiftede hold i Maribo DCH, er det også begyndt at gå frem ad der! Han gik førhen på begynder hold, hvor nogle af de andre hunde stak af fra føren, og Ghetto brød sig ikke om når førene råbte efter hundene. Men efter han rykkede til et hold, hvor der er mere ro på, er han virkelig begyndt at kører med klatten.
Det er utroligt der kan være så stor en forskel fra når han træner agility, til når han hyrder. Men når instinktet tager over, og det er ham og fårene, så gror der en masse hår frem på brystet! Så er han ikke mr. nice guy mere, men mr. bad guy! Lige meget hvor frække og provokerende fårene er, så trækker han sig ikke, og viger ikke blikket fra dem.
Hvor han i agility er mere afventende på fars kommandoer, og sætter gerne farten ned hvis han er i tvivl... Eller sådan var det en gang :) Jeg tror hyrdningen har gjort noget rigtig godt for Ghetto, han har fået mere hård på brystet, og tør noget mere. Det hænger selvfølgelig også sammen med at han er begyndt at tænde mere på agility, men han er blevet lækker at arbejde med! Og det er vendt til et kæmpe plus nu, at han tænker så meget. For han lærere hurtigere, og behøver ikke så mange gentagtelser.

Vi var dog stadig lidt spændte på hvordan han tog det at skulle løbe i hallen. For noget var at han var blevet rigtig sej derhjemme..... Men hvordan ville han tager det med fremmede forhindringer, nu hvor det havde taget lidt tid for ham at vinde tillid til vores egne/klubbens, 1. gang på gulvtæppe og indendørs med alt den larm og andre hunde der er tæt på... Men men alt vores nervøsitet blev gjort til skamme.... Vi havde absolut intet at være nervøse over. Seje Ghetto drengen var bare helt cool. Lod sig ikke mærke af noget som helst! Han stod fint fast på gulvtæppen, studsede kun lidt over balancen, og man kunne intet mærke på ham mht. udenoms-støjen...Han var fuldt koncentreret om banen og min far. Jeg er super stolt af dem begge, jeg synes de havde en super flot debut!
Og glæder mig helt vildt til at følge dem næste sæson!
Lig lige mærke til hans totalt glade hale :) Han lovre hele banen igennem, søde hund :)


Bror Bob og bror Macho stillede også op.
Her ses film af Macho:


Her ses film af Bob:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar