onsdag den 11. januar 2012

Scanning 6 uger og 6 uger + 5 :) Og Quicklys mand!

Jeg har ikke lige haft tid til at opdatere, eksamens læsningen har fyldt en del. men nu har jeg lige lidt tid til en hurtig opdatering :)

Vi var til 4. scanning 4. januar, Prima var der 6 uger henne.
Det var en kæmpe oplevelse, da hvalpene er meget aktive i maven nu. Og de ligner hvalpe, og det er såå tydeligt på scanneren :)
Her et et flot billede af mave regionen, hvor man kan se hjerte, lunger og mellemgulvet :)


Det bedste af det hele var dog, at vi fik set en lille hvalp gabe, og lave malkebevægelse :) Det var stort! :D Vi nåede endda at få noget af det på video.
Her er en samlet video af alle billederne og videoerne!


Vi har også været til den 5. scanning den 9. januar.
Jette var med til scanningen, og det er næsten lige så stort at se hendes reaktion, som at se scanningen :)
Dette var kun 5 dage efter sidste scanning, men der sker bare såå meget det sidste stykke tid..
Vi har ellers scannet hver uge (onsdag) siden hun var 2 uger henne, men onsdag i denne uge passede ikke, men fra næste uge er det onsdag igen :)

Her er der video af video og billeder fra scanning :)


Her kan i se billeder af Prima 7 uger henne
Quicklys mand :D
Vi har længe haft 3 i tankerne til Quickly, og er kommet frem til Orson fra Kennel Beautiful Borders.. Vi vælger at offentliggøre det i god tid, da parringen først vil finde sted i vinter 2012/2013, men ved at fortælle om det allerede nu, har alle mulighed for at sætte sig ind i kombinationen, hog vi håber derfor vi på den måde kan finde de helt rigtige hvalpekøbere! Efter vores uheld med Yatzi blev syg, og der kan jo pludselig skeske så meget i sidste øjeblik, så derfor har vi nu altid en anden i tankerne også. Orsons sundhedstjek er heller ikke helt færdige endnu, og viser det sig af en eller anden årsag at det ikke er i orden, eller der skal ske noget uventede lige omkring parring, har vi valgt at ville bruge Åsas Ziggy i stedet! Han var en af de 3 vi havde i tankerne, og den 3. er en fra Belgien, Loox, som er importeret fra Italien, og som har lidt af de samme linier som Ziggys far. Loox har lige lavet et kuld i Belgien, så det vil vi også få mulighed for at følge lidt.
Ziggy er super lækker, og vi stod og vaklede meget mellem ham og Orson, men da vi kender mere til Orsons linier, og det er Quicklys første kuld og vi derfor ikke ved helt præcist hvad hun giver videre, har vi valgt nogle linier vi kender lidt bedre. Og heldigt for os skal Ziggys far parre endnu en tæve, hvor der kommer en hvalp til Danmark, og vi har mulighed for at følge den, og han har også to andre unghunde her i DK, og Ziggys søster skal også have hvalpe, så der bliver rig mulighed for at kunne tjekke nogle linier og familie ud der :) Men ingen tvivl om at Ziggy er en skøn og smuk hund selv :)
Orson besidder mange af de egenskaber, som vi gerne vil fremavle i vores arbejdshunde, nemlig det at kunne arbejde når man skal, og slappe af når man ikke skal :) Jeg har mødt Orson flere gange, og han er bare så skøn! Og jeg er sikker på det bliver en fantastisk kombination! Ærgelige er at vi ikke selv har plads til flere unghunde nu, for vi forventer meget af disse hvalpe :) Meget samarbejdsvillige og hurtigt lærende!! I kan læse mere på vores hjemmeside: www.kennel-gjerulff.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar