onsdag den 11. september 2013

Juni måned

Så kommer der opdatering fra Juni måned :)

2. juni - Hillerød (med DM udtagelse til DKK)
Jeg kan huske jeg havde svært ved at sætte mig op til stævnet, jeg havde mine udtagelser, og stævnet talte ikke til noget, OG Cider var stadig ikke helt frisk :( Men, jeg nyder jo altid at løbe med dem, så det var ingen forskel... Og vi fik også nogle rigtig gode løb ud af det, jeg hankede op i mig selv, og nødt dagen med min familie og gode venner :)

Opdatering fra stævnet:
Så kom dagen hvor hovedet var begyndt alt være mærket af at den sidste halvanden måned har stået på agility! Var lidt træt i hoved og krop! Men vi havde nu en hyggelig dag i Hillerød! Desværre er Cider stadig ikke helt sig selv, hun vinder spring kl 3, men ellers er hun lidt ved siden af sig selv  og der er nu bestilt tid til fysioterapeut til den helt store gennemgang!!
Prima og Bailey har derimod gjort hvad de kunne  Prima starter med et super spring åben løb hvor desværre kommer meget hurtigt i en meget våd slalom, og glider  men Bailey er fejlfri og vinder klassen!! Prima vinder agility åben, og Agility kl 3 hvor Bailey bliver nr 2 og får deres 1. Cert 


Video fra stævnet:
Primadonna

Cider


Ghetto

Bailey
http://www.youtube.com/watch?v=_qs9ENcYOPI

Merci


Knoppers

Tjek hos fysioterapeut

For en sikkerhedsskyld blev begge tøser tjekket, selvom det kun var Cider jeg frygtede for. Men de blev set gå, løbe, stå, optaget, masseret og fik magnet terapi, og Primadonna var tip top, og intet at se på hende :) Cider var derimod spændt i bagpartiet, men slappede meget af da hun blev masseret, og vi fik GO fra fyssen, til NM udtagelsen ugen efter :)

NM udtagelse i Ribe

Så kom weekenden hvor vi skulle kæmpe for de sidste udtagelser :)
I Hvalsø blev både Bailey, Primadonna og Cider udtaget til at deltage til EO, og nu kom næste udtagelsen til 2. mesterskab i år, som vi havde løbet for :)
Der har været udtagelses løb i agility kl. 3 til forskellige stævner hele året, hvor man kunne indtjene point.
Max point for ag 3 var 10, og så derned af.... Der var 11 chancer, og de 3. bedste resultater tæller, og derefter divideret med 3.. 
Cider fik i alt 79 point, ud af 110 mulige..
Primadonna fik i alt 65 point, ud af 110 muligt..
Så jeg var MEGET tilfreds med deres indsats!! Da de begge 2 havde vundet 3 klasser hver, fik de et samlet resultat på 30, og divideret med 3, gav det 10..
De lå inden samlingen 1 og 2. :D
Zeljko Gora havde været og undervise på Ribekurset, og havde derfor sagt ja til at blive et par ekstra dage, for at være dommer til udtagelsen.. Og jeg glædede mig til at løbe hans baner, og opleve ham som dommer. Det var meget spændende baner, og mine hunde gjorde det fantastisk! Primadonna VINDER alle 4 løb, og får max point, og der skulle derfor gå noget meget galt for at hun ikke var udtaget til holdet...
Cider løb begge udtagelses løb om lørdagen, hun bliver nr. 2 i spring, men desværre en væring på vippen i ag, og derved for meget tidsfejl for at rette, og hun får ikke point i det løb..
Efterfølgende skulle vi træne, eller det var tilbudet.... Cider og Prima løb 2 gange den første træningssektion, og derefter skulle der tages tid på slalommen, begyndte Cider at være mere og mere besværet... Åhr nej ikke igen :'( Men jo, og jeg trak hende fra søndag!
Ann-Britt var så sød at smide hvad hun havde og masserede Cider efter træningen.. Cider var ikke øm i overfladen, men hvis man gik dybere i musklen var hun MEGET øm i bagparten :(  Pause igen... Men det hårde er at Cider ikke har ondt i dagligdagen, kun når hun skal aktivere musklerne fra 0-100 og accelerere... Så hun er ikke nem at holde i ro...
Men jeg er bare lykkelig for at hun ikke har ondt, og at det ikke er en voldsom skade, og den "bare" burde have ro og massere...
MEN JUBIIIIIIII !!   

Dagens opdatering:
Er såå stolte af mine hundepiger!! Prima har løbet som en drøm, og endte ud med max point  Cider løb ikke søndag, men alligevel endte Cider med at ligge lige efter Prima i point, og i samlet vurdering blev de begge 2 udtaget til at skulle forsvare Danmark til Nordisk mesterskab, sammen med Jesper og Emsi, og Susanne og Dweet, og med bror Luka og Kristina som reserve!
Her er video fra weekenden:

24. juni

Jeg var blevet spurgt om jeg ville skrive en artikel til "Hunden" om hvalpe agility, og takkede ja det udfordringen.... Som viste sig ikke at være helt nemt, da jeg kun havde fået 1 side ;) Meeen, mange som kender mig, jeg kan ikke nøjes med 1 side, slet ikke når der også er billeder ;)
Det endte til et par sider, og jeg synes den blev ret god :) Link vil komme senere, når den kan findes på nettet..
Der blev taget et par billeder af mig og hundene i den sammenhæng :)


Herning og Ikast DcH

D. 15 og 16 juni skulle vi have deltaget til internationalt stævne i Ribe, men da Cider ikke var helt frisk, og kunne måtte starte blødt op, så valgte vi at skifte kurs, og besøge et DcH stævne i stedet, så vi kunne se om vi kunne nå de sidste DM udtagelser..
Det var et meget hyggeligt stævne, og fantastiske præmier!!!! Hundene løb ski.. godt og Bailey fik begge de udtagelser han manglede, Cider en i ag, og Prima fik sine de sidste også... Så det måtte siges at være en god beslutning!
Dagens opdatering:
Stor tak til Ikast og Herning for en super god og hyggelig weekend!! Super gode præmier og vi fik næsten alt vi kom efter! Primadonna og Cider er begge fejlfrie i begge åbne klasser i går og bliver nr 1 og 2.. Og Prima er dermed udtaget til Dch DM, så kun 3 stævnedage 
Cider skulle kun løbe åbne klasser, og det var ret mærkeligt kun at skulle løbe med 1 i klasserne.. Men Prima vinder ag3 og Bailey sp3 
I dag vandt Cider agility åben, og Bailey fik en 4.plads og sin sidste dm udtagelse og er også med til Dch DM 
Prima vinder spring åben, og desværre disk til Cider, så den sidste udtagelse jagter vi lidt endnu.
Det har været en super god weekend og hundene har været seje!! Alle har fået alle deres felter og Cider virker til at være på rette vej, og accelerere bedre og bedre! Så nu står den på massage og stræk de næste par uger, så vi håber fremgangen går endnu hurtigere 
Og tusinde til alle vi fik ulejliget til at filme os, tusinde tak!! Betyder meget for os! Og stor tak til Rie for lån af campingvogn!!!
Ja bare tak til alle for det super gode selskab og hygge 


Her kan i se billeder af de mange super præmier vi fik med hjem!!

Videoer:
Primadonna
http://www.youtube.com/watch?v=uV2KDLcsNz0
http://www.youtube.com/watch?v=-aISr3tIqO0OG så blev det søndag, og vi skulle hjem :) MEEEEN vi skulle lige forbi og have min lille nye kattekilling med hjem,,, Ihh hvor havde jeg glædet mig!!! Lille Linse :)
Mere om hende i næste oplæg :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar