onsdag den 11. september 2013

Linse

Så blev vores lille familie udvidet, denne gang med en lille 3 farvet main coon killing :)
Vi vidste godt det ville blive en udfordring, da Dennis Russler ikke er vant til katte, og det kendskab de havde til dem, var at jage dem ud af haven..... Hvor mine har været vant til dem hjemme fra, og Number er vokset op med mine forældres.

Der var købt ind, så alt var klar til lille Linse kom :)


Kører turen hjem tog hun i stiv pote, hun lå og sov i sin kasse, så det var ganske nemt.. Hun fik snor på derhjemme, da hun havde en idé om at skulle løbe hen og gemme sig :( Det var ikke de nemmeste første par dage, selvom hun ikke gik sammen med hundene.. Trods vanskelighederne i at hun kun havde oplevet et køkken og hendes mor og søskende, så vandt hun hurtigt vores hjerter...
Hun er meget nysgerrig, og var ude i haven, i snor, dag nr. 3 og var blevet lidt mere modig.. Men ja, smuk det er hun!


Der er ingen tvivl om at hun var min kat, hun puttede sig ind til mig, og jeg var hjemme ved hende hver dag, så hun blev hurtig tryg ved mig.. Og vi valgte at lade hende gå sammen med Cider, Prima og Number, da de var lige glade med hende, så hun kunne være i fred..
Number var dog ret forelsket, nem MEGET sød :)
Hun havde snor på inden for hele tiden, så man kunne se hvis hun gemte sig et sted, og kunne trække hende ud under for eksempel sofaen... Det var dog også en fordel nogen gange, da hun ALTID havde et legetøj ved sig! :) 
Hun er meget legesyg, og der er ikke en skønnere syn end en lille killing som leger :)
Se lige hvor kær hun er!
Vi var fast besluttet på at det skulle lykkes, og vi ikke ville af med hende, selvom nogle havde fortalt om situationer hvor det ikke var lykkedes, og de var nødt til at gå af med katten igen... :( Det ville vi ikke!!! Så vi tog en dag af gangen, og delte hundene op, eller katten i kasse/løbegård..

Hun vågnede mere og mere og mere op, men allerede i slutningen af ugen skulle med på "ferie" igen, jeg skulle nemlig til Lolland og undervise, og holde fødselsdag for min mor...
Her faldt alle også for hende, og hun lignede en som nødt opmærksomheden :)
Igen tog hun køreturen over alt forventning!!! Hvilket var en kæmpe forløsning, da hun jo skulle tilbringe en del tid i bil...
Jeg var heldig stadig at have ferie, så vi bare kunne hygge derhjemme...
 Mors kat :)

Hun er god til at gå i sele, og har været med ude og ordne have, og gik så bare i en langline i mens :)
Og hygger sig med at undersøge det hele, og lege tiger :p


Lille bitte pige :)

Men allerede 14 dage efter skulle hun passes for første gang da vi skulle til Bornholm, og mine forældre var ikke hjemme, så hun skulle passes hos vores gode venner.. De har selv kat, og deres hunde er vant til dem.. Men det var lidt hårdt....... Men det er heldigvis nogle mennesker jeg stoler utrolig meget på, og jeg vidste at hun ikke ville kunne være et bedre sted!! Og jeg har både set billeder og videoer, og hun har nydt det ;) Hun styrrede 2 katte, 2 foxterrier, 1 schæfer og 1 sheltie med hård hånd ;) Min lille pige :DDet var dog rigtig dejligt at få hende hjem igen ;)
Vi begyndte så at forsøge os med russlerne og Linse i samme rum, og i en periode så det lidt voldsomt ud :(
Ja det skal understreges at DET SÅ sådan ud, for på intet tidspunkt har de gjort noget skadeligt ved hende, vi tog dog ingen chancer, og mundkurve blev indkøbt...
Men hvem havde tænkt, det endte med at se sådanne ud:

Samson fik sin mundkurv af, og hans er dybt forelsket i lille linse...
og hun får lov til alt!

Og Number synes bare det er herre sjovt med endnu en legekammerat
http://www.youtube.com/watch?v=NlQzXvb9_Vw

Men hvis der ikke er nogen som kan lege med hende, så eger hun bare selv :)

Hun er bare alt vi har ønsket os!! En putte kat, som elsker at lege med hundene! Hun er så nem at have med at gøre, og bedst af alt, hun har ikke haft et eneste uheld, og er nem at have med alle steder :)
Her slapper hun af hjemme ved mine forældre!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar