søndag den 8. december 2013

Hvalpe på besøg 7. december 2013

Vi springer lidt i "kalenderen". Da jeg er voldsomt bag ud med bloggen om diverse oplevelser hen over sommeren, og ikke ved om/hvornår jeg lige får tid til at skrive om det hele, springer vi lige et hak frem til "nutiden" :)

I weekenden har mine forældre passet Cody fra Quickly x Orson "awesome"kuldet. Så vi var selvfølgelig nede og hilse på :) Og NUmber og Cody røg hurtigt tilbage til barndommen og begyndte at lege :)
Se mere på vores facebook side
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151745403751949&set=vb.666466948&type=2&theater

Bailey, Dennis' jack russell, er jo også blid som et lam, og startede også hurtigt leget da det var muligt, nyd denne video her :)
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151745421911949&set=vb.666466948&type=2&theater

Jeg havde selvfølgelig advaret Lisbeth (Codys ejer), om at jeg jo nok kom til at træne lidt med ham :) Og hun var med på ideén, og sagde bare at jeg gerne måtte lære ham felter ;) Tjaaaa, jeg ville da give det et forsøg :)
Da jeg har haft æren af at træne med næsten alle de andre hvalpe, (eller set dem på tæt hold træne) så ville jeg også lige have en idé om hans spring teknik og handlingsforståelse. Og der gik ikke længe før det gik op for mig at det er et helt unikt kuld!! Lisbeth har selvfølgelig lært ham alt det grundlæggende, men at kan det samme med mig, som handler anderledes, det synes jeg er helt fantastisk...
Han fik 2 små pas formiddag og 2 længere pas om eftermiddagen, hvor det sidste bar meget præg af at han var træt :(

2. pas om formiddagen trænede vi en "mølle", for jeg lige kunne få et lille indblik hvordan han søgte forhindringer og hans handlingsforståelse, inden vi skulle løbe længere sektioner når vi fik "gæster" senere :)Efter dette pas fik han et par timers søvn, og så fik vi besøg af Jeanett med søster Fly, Ellen med bror Wave, og selvfølgelig Dennis med bror Number, og Jette med "legeonkel" Leader. Tak til alle for en hyggelig eftermiddag :)

Her video af Codys 1. gennemløbHer video af Codys 2. gennemløb på ny bane


Her video af Number
Her video af Fly
Ellen har selv video af Wave, på linket neden under kan i se den :)

Tak for en skøn dag med alle hvalpene :)
Her lidt billeder :)
Cody, Wave, Number, Fly

Cody, Wave, Number, Fly og mor Quickly

De brune :)
Cody, mor Quickly og Fly

Drengene:
Cody, Number og Wave

Ingen kommentarer:

Send en kommentar