søndag den 15. april 2012

Vi er vist lidt bagud ;)

Ja ups ;) Der er sket en masse på det sidste, og vi har ikke været så gode til at oopdatere blogen...
Men nu kommer der er en lille hurtig gennemgang af havd vi har lavet, og så skal vi nok fremover være bedre til at opdatere :)
Her vil i kunne læse om:
Prima og Ciders målsætning
Sundheds resultater på Cider og Quickly
Vilhelmsborgstævnet
Trænings videoer
Trænings weekend i Sverige


Jeg har fået sat Primadonnas målsætning for i år:)

Målsætning for 2012
Vi har et meget klart mål for i år, og det er at højne vores fejlfrie procent!
Sidste år havde vi mange vildt fede løb, men det var bare sjældent de var fejlfrie, der var tit liiige noget.. Det skal vi gerne lave om på i år. Jeg har lovet mig selv at stole på min træning, og gøre det samme til konkurrence!
"Kan hun til træning, kan hun også i konkurrence!!"
Meen nogen gange kan jeg godt føle jeg liige skal dobbelthandle for at være helt sikker, og det har jeg fundet ud af slet ikke fungere for Prima..
Jeg har meldt os til landsholdet i år, jeg ved ikke helt om jeg synes vi er klar, men hvis jeg opfylder min målsætning: at have flere fejlfrie løb, så burde vi være godt på vej :)
Vores mål er at vi i hvert fald skal have 50 % gennemførte løb! Altså ikke disk pga af fejlbane, eller vi misforstår hinanden... Nedrivninger eller andre uheldigheder er der ikke noget at gøre så meget ved, det er bare vigtigt for mig, at vi begynder at "forstå" hinanden, og kan handle os igennem banerne..
Vi håber også på, at komme til at konkurrere ved EO i år, men da der er mange som har meldt sig, er det også en indbyrdes konkurrence.
Jeg er ikke selv særlig god til at vide hvilke stævner, som tæller til årets hund, men hvis vi kan være mere fejlfrie i år, så burde vi også have en god chance for at være med der. I hendes 1. år lå vi som nr. 6, så det vil vi gerne forbedre :)
Jeg synes vi er meget godt med på det forskellige, så der er ikke noget specifikt vi skal træne på, som felter ?? For 7-9-13, så virker det til at de sidder ret godt lige der hvor de skal! DOG skal vi have arbejdet mere på diskrimination af forhindringer, Prima er god til hvis jeg kan handle hende væk, men hvis hun verbalt skal høre det, er det ikke altid hun høre med bare gætter... Det skal trænes :)
Vi mangler 1 spring cert, for at blive Dansk Spring Champion, så det går jeg også efter i år!
Og et gennemgående mål for hvert år, at blive udtaget til DM'erne..

For at opsumere:
. Højne vores fejlfri %
. Blive udtaget til landsholdet
. Deltage i EO
. Blive Dansk Spring Champion
. Gøre os godt i årets hund
. Blive udtaget til DcH og Dkk's DM.
. og vores trænings mål: At Prima bliver bedre til at kende forskel på forhindringer ved navn.
Vi har ret høje mål i år, men jeg føler faktisk at hun er klar til det. Men nu må vi se hvad året bringer :)

Ciders målsætning er ganske lille :)
Jeg har ikke de store resultatmål med Cider, og alligevel??? Det er ikke fordi jeg VIL have hun rykker op i klasserne, men jeg synes hun er klar til det.... Hun træner på samme baner som Prima, og løser dem faktisk lige så godt, og med stort set samme fart.. Så det gør mig ikke noget at hun rykker op i år :) Det vigtigste for mig for Cider i år, er egentlig bare at få opbygget et rigtig godt fundament for næste år, at hun føler sig tryg, og får nogle gode oplevelser!! Og så ville jeg da synes det var fedt at hun blev udtaget til DM'erne, men gør hun ikke vil jeg nu ikke ærge mig som sådan, men glæde mig meget hvis hun kom med :)
Trænings mæssigt er det vigtigt for mig at hun får gode felter. Hendes A skal blive endnu bedre, hun skal blive mere sikker på vippen og helst løbe lid længere ud før hun stopper, og hendes balance må gerne blive hurtigere og mere selvstændig :)
Så det bliver bare spændende hvordan hendes sæson den bliver :)
Hun overrasker mig stadig til hver konkurrence, og træning, så det bliver spændende :D
Men i år er målet også at hun skal have hvalpe med over-skønne Dweet! Og heldigvis har vi også nu fået sundheds resultater på både Cider og Quickly, og de er selvfølgelig det bedste :D

Cider:
HD: A/A
AD: 0/0

Quickly:
HD: A/A
AD: 0/0
OCD: INTET påvist, fri

Så nu er begge hunde klar som avls-tæver :D Og vi forventer at Cider x Dweet bliver i slutningen af sæsonen 2012, og Quickly x Orson bliver i slutningen af 2012. MEGET SPÆNDENDE BEGGE KULD!! :D
Så nu må vi se hvad både Quickly og Cider når i denne sæson, mor starter Quickly op i Viby, og jeg har valgt at Cider skal nå at deltage i Stavanger uge-stævnet, og så parre jeg efterfølgende når hun kommer i løbetid :) Og Quickly har lige været, så det bliver mellem 6-9 mdr. hun bliver parret :)
Der er allerede mange interesseret i begge kombinationer, men husk at vi ikke har først til mølle princip, så er man interesseret er I mere end velkommen til at henvende jer til os :)

I marts tog hele familien til Århus, for at deltage i et super hyggeligt DcH stævne i Vilhelmsborg. Jeg kørte sammen med Jeanett og vi havde fået værelse på stedte, hvilken var helt fantastisk!! Mor og far sov i campingvogn ved siden af pladsen..
Stævnet bliver hold i en riddehal, med våd grus-bund..

Selvom Cider nu havde startet stævne 2 gange før, men jeg var stadig meget spændt, for det var igen noget helt nyt, nu var det en meget større hal, vi skulle sove et fremmed sted, og løbe 2 dage i træk, og hvordan reagerede hun på underlaget, og 2 baner ved siden af hinanden?? Men helt ærlig???!!!?!! Hvad var jeg egentlig nervøs for???? Jeg ved jo jeg har en sej hund ;) Og det var lige hvad hun var!!
Lørdag:
I agility åben hjælper jeg hende ikke nok på et stakit, og hun kommer i mellem, og jeg løber videre (disk), men SMUKT løb!!
I spring åben synes jeg lige hun skal have en ekstra tunnel med på vejen ud, 2. sidste forhindring (disk), øv øv øv, for det var bare et fedt løb!!
I spring kl. 1, står slalommen ud i ingen ting, og jeg får ikke støttet hende nok, så hun smutter fra 2. sidste port. (5 fejl) men en 2. plads :) Igen alt andet var i top!!
I agility kl. 1 har hun et super løb! Og vinder klassen, men nogle sekunder til nr. 2..

Søndag:
I agility åben løber hun uden om springet efter a'et, jeg er ikke nok ops, selvom jeg ved hun godt kan finde på det, men jeg løber videre, og hun har ellers et super løb! (disk) Jeg har årøvet her efterfølgende at tage tid på hendes løb via videoen, og sammenlignet med Primas løb, som vinder klassen ;) Og det næsten samme tid, ØV at hun ikke lige fik det spring med :P
Spring åben er en forholdsvis svæær bane, men Cider er ret god til handling, og den sidder ret godt fast. Så vi gennemføre og har et super løb, bliver nr. 2 efter Prima, og får vores 2. spring udtagelse til DcH DM :D Jeg var helt høj efter det løb, for søren hvor er jeg stolt af hende!!
I spring kl. 1 har vi et super fint løb, og hun vinder klassen med nogle sekunder til nr. 2 :) Der var ikke så meget handling, men hun kommer fint når jeg kalder :)
Agility kl 1 var en fed bane,og Cider har et super sejt løb, og vinder igen klassen!
Og sejeste af alt så var hun udtaget til sin 1. finale :D Efter kun 3. konkurrence start! SEJE HUND!! Jeg synes seæv at vi havde et super fedt løb i finalen, og trods en lille misforståelse efter tunnellen, hvor hun tror jeg backer hende i slalom, så havde jeg en super følelse efter det løb <3


Primas mål var at hun skulle have 50% gennemførte løb.. Og efter lørdagen, så havde jeg en lille øv følelse, ind til jeg så videoerne om aftenen! Det hjalp! For vi havde faktisk ikke nogle vildt dårlige løb, men små fejl...
Lørdag:
I agility åben river hun en pind, men klart hurtigste tid! Og fedt fedt løb, hun er der bare hele banen rundt, og felterne lige i skabet!!
I spring åben laer hun samme fejl som Cider :( Hun tager lige en tunnel for meget på vej ud (disk) 2. sidste forhindring... Jeg var ellers meget sikker på at jeg havde drejet hende af, men det var åbenbart ikke tilfældet, for hun drejer lige op i banen igen, og tager den med...
I spring kl. 3 river hun 2 pinde, og løber ind i en tunnel holder, jeg vælger at stoppe og tjekke hende (disk) Hun havde et lidt vildt løb ;) Og i det hele taget, så havde hun sat et ekstra højt gear denne weekend.. Normalt kan hun godt stå roligt i starten, og være afslappet ind til jeg tænder hende op, meeen det var ikke tilfældet her ;) Jeg kunne slet ikke få hende til at tie stille, og hun havde fået ny stævne snor, men den fik hun næsten bidt over?? :/ Og i denne klasse nåede hun så at brænde helt sammen ;)
I agility kl. 3 laver hun slalom fejl i udgangen, puuhaaa da, det må man ikke... Jeg sætter hende af for lige at hun falder ned igen, og jeg vælger så at holde hende på balancen, og alligevel nr. 4 i klassen
Lørdag:

Søndag:
Vi starter igen med agility åben, endelig :D Den vinder vi med et par sekunder til nr. 2. OG får sin 1. agility udtagelse til DcH DM! Igen et super løb, og smukke smukke felter!!
Så blev det spring åben, og jubii :D Den vinder vi også, med hundrededele over lillesøster Cider :) OG får sin 2. spring udtagelse til DcH DM!!
Spring kl. 3, var en lidt udfordrende bane, men FED! Jeg glædede mig virkelig til at løbe den, og i sær eftersom der ikke var så mange andre der kom igennem... Så går stædigheden op i mig, SÅ SKAL VI BARE!! Og det gjorde vi :D Vi vinder den, med et par sekunder til nr. 2 ;)
I agility kl 3: Hun favoritsere a'et i stedet for balancen, men smuuukke felter <3
Søndagen nåede at rette op på resultaterne ;)vi vinder 3 ud af 4 løb :D Seje hundepigen!!
Og det betyder så, at vi bliver udtaget til FINALEN! :D Jeg havde først løbet med Cider, og hende valgte jeg at backe i slalom, og tænkte..... Det kan Prima altså også... Og ja det kunne hun, eller hun kom i hvert fald i den rigtige port ;) Men så lå der lige en tunnel :/ Så hun tog 1. port af slalommen og fortsætte ind i tunnellen.... Øv, for det var bare ellers et super løb...
I sær efter lørdagens lille nedtur, satte jeg stor pris på at have min kusine, Jeanett med.. Hun er fik hevet mig helt op igen, og coachet mig klar til søndagens udfordringer! Jeg sætter virkelig pris på alt hun gør for mig, og hendes store hjælp under finalen! Jge kan mærke hendes tiltro til mig, og så tror jeg aftomatisk på mig selv, hun kender mig og mine hunde så godt, og hvad vi kan og ikke kan, og havd der er vores styrker og svagheder.... Så jeg kan spørge hende om alt min tvivl og hun giver et svar tilbage som jeg ved jeg kan stole på, og skal handle efter! Det er fantastisk <3 Og jeg vil ikke undvære hende for noget i verden <3


Doobi hyggede med både mig og Jeanett, og vandt også de fleste klasser <4 hun nyder så meget at løbe senior, hvor er det skønt :)


Quickly var desværre i løbetid i denne weekend, og stakkels Ghetto var lidt præget af det, men han slutter dog af med at vinde Spring kl. 2 og får en pind... Merci var ret fræk den weekend, og havde 6 disk ;) men ender med at vinde AGILITY KL. 3.. :)
Knoppers havde desværre en rigtigt fræser weekend, banerne lå ikke til at handle så meget, og så er det Knoppers slår hjernen lidt fra, og bare benene til... Så det var svært for dem.. men de havde så mange fine elementer i deres løb!!
Her er der alle videoerne :)

GhettoKnoppers


Bugsy


Ally


Merci


Vi nåede også at filme lidt af Orsons søskende, og Quicklys halvsøskende :)


Vi havde et super hyggeligt stævne, og var meget glade for at stævnesæsonen endelig er rigtigt i gang :D

Jeg har haft et modul på skolen de sidste 10 uger, hvor jeg har haft en del fri, da vi har skulle skrive opgave, og selv måtte tilrette lægge væres tid...
Det gav mig muligheden til at få trænet lidt ekstra med hundene, og da vejret tillader at komme udendørs, så er jeg kørt hjem til mine forældre :) Og jeg har haft fornøjelsen af rigtigt at kunne benytte min CANNONBALL :) Ihh hvor er jeg glad for den!!!
Her kommer to videoer:Lige ledes har jeg lidt trænings videoer af de 3 små ;)
Primadonna, Cider og Quickly :)
TRÆNINGS WEEKEND I SVERIGE!
Primadonna er med i en trænings gruppe, og vi trænede sammen i februar i DK, og så igen her i marts, men denne gang var vi i vserige, og fik hjælp og vejledning fra Jenny... Jeg fulgtes med Channie der op, og jeg tror ikke ´der var stilhed i bilen en eneste gang ;) Vi fik snakket en masse igennem, og det var vel nok dejligt :) weekenden var tilrette lagt helt perfekt, vi trænede da vi ankom lørdag, og fik så fri om eftermiddagen, og vi kunne gå en god tur med hundene i lækre omgivelser... Jeg havde kun Prima med, så Cider og Doobi var på weekend hos mine forældre... Prima fik en reserve lillesøster i Gittes Zushi ;) Prima og Cider plejer jo at lege sammen dagen lang, og den plads overtog Zushi så lidt :) De fik løbet en masse sammen, og legen fortsatte gerne inde på værelset ;)
Vi hyggede og snakkede en masse over 2 flasker rødvin om aftenen, og hvor var det hyggeligt!!! Søndagen havde vi træning fra om morgenen, og så kunne vi kører hjem om eftermiddagen, så det var en stille og rolig weekend faktisk :)
Jeg fik super meget med hjem, og følte det kørte bedre og bedre for Prima og mig, og der er nogle ting vi skal have trænet mere på, og det er vi i fuld gang med :)
Hele vejen hjem snakkede Channie og jeg igen ;) Ohhhr dog, der var lige et øjeblik hvor vi var ret mundlamme, det var da en lastbil i modsatte vejbane væltede..... Der var ikke så mange biler omkring os, og vi stoppede selvfølgelig og var de første på stedet, så jeg løb over for at hjælpe.... Vi er blevet terpet i første hjælp, og hvad der er vigtigt i trafik uheld på skolen, så rent instinktivt løb jeg derover... Heldigvis var lastbilchaufføren mere chokket, end kommer til skade... Han havde glassplinter i huden, og blod her og der, men det var umiddelbaret det... Da alt var under kontrol, og der var ankommet nok svenskere som kunne hjælpe, så sagde jeg pænt farvel... Og da jeg kom over i bilen til Channie, var min første tanke: "puhaaa... Det var nemt sluppet, og jeg nåede slet ikke overveje hvilket blodbad jeg kunne være løbet over til, før jeg kom tilbage"... Hvor heldig var han, men også jeg....
Efter denne oplevelse var der mange ting, som var sat i perspektiv... Vores brok over for store buer, og mangel af selvstændighed i slalom osv osv..... :/ Det var jo pludselig ikke verdens undergang mere... Men heldigvis kom ingen til skade, og vi kunne fortsætte vores tur mod DK!
Og med STOR TAK TIL CHANNIE, for både dejlig selvskab, og for at hun ville filme min træning, så jeg kunne se det endnu en gang og lærer af mine fejl ;)
Her kommer min træning på de forskellige baner :)
Det var lige hvad jeg nåede for denne gang :) Der komme mere en af de næste par dage ;D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar