mandag den 19. oktober 2009

Doobi udtaget til Nordisk mesterskab 09

I weekenden var vi til NM-udtagelse i Vallensbæk hallen. Der var desværre nogle som havde trukket sig i mellem klassen, så vi kæmpede kun om hvem der skulle have reservepladsen. Men det var nu også slemt nok, for så var holdpladsen så meget inde for rækkevidde, så det ville være rigtig ærgeligt at ende med at blive reserve, da de meget sjældent kommer i brug.
Doobi blev sammenlagt nr. 2 efter vores løb, og blev udtaget til holdet.
Mellem holdet er : Gitte med Zinnia, Natasha med Doobi, Dorthe med Dhjos, Tommy med Olsen og Lene med Toxy som reserve.
Lille holdet er: Jesper med Emsi, Lillian med Mille, Susanne med Unique, Hanne med Soffy og Julie med Chilli som resereve.
Stor holdet er: Poul med Djiini, Sarah med Simic, Peter med Tempo, Lis med Frøken og Birthe med Sammie.
Der 2. år i træk Doobi er udtaget til både VM og NM. Seje hund! Jeg håber på at hunde kan forsætte den stabilitet hun viste til VM, vi endte som nr. 8 sidste år, og håber selvfølgelig på en bedre placering i år. Jeg tror og håber på at vi som hold, kan gå op og forsvare vores guldmedalje fra de sidste par år.. Jeg har dog kun været med til at vinde den sidste år.
NM bliver afholdt i Stockholm i år, og min far tager med som supporter, nu ville han også prøve at være med :) Vi kører i vores mini bus derop, og følges med Sarah og Lene. Det skal nok blive en god og hyggelig weekend..
Natasha Gjerulff Jensen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar