tirsdag den 1. december 2009

Hyrdning i haven

Vi har fået løbeænder, og mine forældre ude så snart de havde tid og afprøve dem, de kunne ikke vente. Jeg var derimod lidt lige glad, havde ikke i tankerne at mine små pus kunne finde ud af sådan noget..
Men en dag hvor mine forældre var gået ud for at hyrde, og jeg var på ud for at træne lidt agility, lod jeg mig overtale til at prøve. Først med Prima, og jeg havde ikke den vildeste fantasi om at hun ville tænde på det, og i hvert fald ikke så meget som hun gjorde.. Straks jeg tog snoren af, begyndte hun at løbe rundt om fange folden, og jeg var ikke en gang begyndt at rykke rundt på ænderne endnu, jeg var stadig uden for fangefolden. Min far kaldte det begynder held, men sikke noget pjat, sheltier kan bare alt.. Mine kan i hvert fald :P
Jeg tog snoren på Prima igen, og skyndte mig ind efter video kameraet. Hun var rigtig sej, og bedre end de andre, trods hun ikke engang havde prøvet at hyrde på får endnu... Men det siges vist også at når de har været på får, så ser de ikke rigtig ænderne som noget, borderne havde nemlig svært ved at finde ænderne interessante. Det hjalp dog på Ghetto at ænderne kom ud af fangefolden, så tændte han. Men Ally var stadig ikke særlig interesseret, underligt nok efter som det var hende der var bedst på får..
Ind til videre har jeg kun fået klippet Primas hyrdning sammen, men håber snart jeg kan få uploaded de sidste...



Natasha Gjerulff Jensen

2 kommentarer:

  1. Hold da op hvor er Prima, bare super sej.
    Dygtig lille pige ;o)

    SvarSlet
  2. Ja det er hun! Jeg var dybt målløs, hun overrasker mig gang på gang :)

    SvarSlet